المقادير..
بطاطس.. مسلوقه بس اهم شئ مايكونش فيه لبن كتيير ..
بصله وجزره وبقدونس وكزبره
وفراخ مسلوقه ونقطعها
2 معلقه قشطه و4 معالق جبن سايل..
الطريقه..
نسلق البطاطس مع الملح والبهارات ومعاهم مكعب ماجي..
إذا خلصتي سلق صفيه من الماء وسبيهم ع جنب يبردو....
احمصي البصله حتي تصير ذهبيه واضيفي الجزر والبقدونس و الكزبره
وحطي الفراخ المقطعه واضيفي البهارت والملح. ..
اخلطي القشطه بالجبنه وسبيهم على جنب ..
ونبدء.. نحط في الصنيه معلقتين او ثلاث من القشطه المخفوقه بالجبنه..
وناخد البطاطس بعدد ماتبرد طبعا ونبشرها بالشكل ده...
وبعدين نحط الفراخ عليها..
وتضيفي فوقها .. معلقتين كبار من القشطه المخفوقه...
و بعد كده هتحطى شويه بطاطس
وفي الاخر هتصبي كل القشطه المخفوقه .. وترشيها بالجبنه المبشور..
ندخلها الفرن من تحت ربع ساعة
وهترفعيها بعد كده ع الشبكه و تفتحى الشوايه 5 دقايق . . .
لحد اما تبقي بالون ده . .. . .
و تطلعيها
و تقطعيها